O nama

Uhvatite korak s vremenom, poslujte napredno i moderno, to je pravi izazov i životni ideal, a za to se brine INFO DIGITAL.

Vi, koji se bavite biznisom u ovo teško vrijeme nemojte da se žalite, već svoju situaciju odmah uspješno popravite.
INFO DIGITAL, u ponudi ima sve što vam je potrebno, da svi za vas saznaju i da vas vide, a za biznis, tada ćete reći: ide, ide!


Tvrtka Info digital d.o.o., prisutna je na hrvatskom tržištu više od 20 godina.
Poslovnom suradnjom sa partnerskom firmom iz Slovenije, kojoj je osnovna djelatnost proizvodnja profesionalnih reklamnih sistema, na hrvatskom tržištu nudi paletu proizvoda, kojima je specifičnost da se 90% njih izrađuju po narudžbi, te se time mogu zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe naručitelja, na primjer: veličine, određene boje, posebni materijal, namjene korištenja, vrste osvjetljenja i sl.

Ti proizvodi 21. stoljeća omogućavaju najmodernije načine reklamiranja, oglašavanja vaše tvrtke ili objavljivanja raznih podataka korištenjem LED tehnologije:
tekstualnih poruka, cijena, vremena, industrijskih podataka, prometno-garažne signalizacije,...

Vaš smo partner uz kojega ćete biti nadaleko traženi i svuda zapaženi !

Možda ste zainteresirani i za ...

INFO DIGITAL d.o.o., distributer je za slovensku tvrtku koja u ponudi ima vrlo povoljne električne bicikle, preradu vašeg 'običnog' bicikla u električni, ...
Više >>
........................


Plan

Plan

Ako imate zamisao što vam je potrebno, mi ćemo se svojski potruditi da istu izdizajniramo/isprogramiramo. Na vama je, da nam što preciznije prenesete potrebu: što želite, kako čete upotrebljavati, gdje, ...


Realizacija

Realizacija

Kada utvrdimo sve detalje za željeni proizvod, isti će biti realiziran / proizveden u najkraćem mogućem roku iz najkvalitetnijih materijala. Prije svake isporuke, proizvodi prolaze fazu testiranja, te na taj način garantiramo kvalitetu.


Korisnici

Zadovoljstvo

Proteklih 20-tak godina rada i veliki broj zadovoljnih korisnika naših proizvoda u Sloveniji, Hrvatskoj, te u ostalim EU državama, zalog su da i vi možete očekivati bezbrižno buduće korištenje naših proizvoda.